Prefab bouwen

Geen wonder dat u overweegt met ons een spannende en leuke tijd tegemoet te gaan! U wilt uw eigen stek, groot of klein, klassiek of modern. Zo heeft u uw eigen gedachten over stijl en sfeer en wellicht ook over praktische invullingen.
Maar misschien wilt u juist eerst alle mogelijkheden verkennen. Bijvoorbeeld met een vrijblijvend bezoek aan ons kantoor en productielocatie. In elk geval wilt u een huis dat voldoet aan uw wensen!
Presolid Home weet als geen ander hoe belangrijk wonen voor u is. Daarom bieden wij u alle denkbare en creatieve mogelijkheden die technisch gezien verantwoord zijn.
Wij zullen u begeleiden gedurende het gehele bouwproces en samen met u werken aan het huis van uw dromen.
U kunt vertrouwen op ons vakmanschap!

Presolid Home is een ervaren bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in de particuliere woningmarkt. Meer dan 35 jaar ervaring is voor u een garantie dat wij de fijne kneepjes van het vak kennen. Bijna 2500 kopers zijn u voorgegaan en zullen u bevestigen dat Presolid Home uw vertrouwen waard is. Presolid Home is gespecialiseerd in prefab bouwen. Bij prefab bouwen (prefabricage) worden meerdere elementen vooraf in de fabriek gemaakt. Deze elementen worden daarna getransporteerd naar de bouwlocatie en zullen daar verder verwerkt worden. Het grote voordeel van prefab bouwen is dat de bouwtijd aanzienlijk verkort wordt. De kwaliteit van prefab bouw elementen zijn ook stukken beter. Dit komt omdat de assemblage in een gecontroleerde omgeving wordt gedaan. Dit zorgt ervoor dat er meer tijd en aandacht aan besteed kan worden.

Prefab bouwen heeft veel voordelen voor u als koper. Uw wensen met betrekking tot wonen zullen in elke levensfase anders zijn. Wanneer u kiest voor prefab bouwen heeft u later meer mogelijkheden voor uitbouwen, dakkapellen en bergingen. Daarnaast zijn prefab huizen zeer goed geisoleerd en dus een stuk duurzamer en energiezuiniger. Voor meer informatie over de duurzaamheid en energiezuinigheid van onze prefab huizen, kunt u het artikel over duurzaam bouwen lezen.

Onze woningen kenmerken zich door:

 • hoogwaardige materialen
 • zeer energiezuinig
 • hoge isolatiewaardes van vloeren, wanden en dak
 • een zeer prettig woonklimaat
 • goede akoestiek, geen koud aanvoelende muren
 • vlakke, naadloze plafonds op begane grond en verdieping
 • luxe vloer- en wandtegels en sanitair
 • hardhouten buitenkozijnen (kunststof ook mogelijk)
 • hardhouten garagedeuren
 • hardhouten binnendeurkozijnen
 • afschilderen binnen- en buitenzijde woning
 • flexibele indeling van de woningen

Bent u geïntereseerd en wilt u meer informatie? Vraag dan ons gratis inspiratieboek aan of neem contact met ons op!

 

Onze klant:

“We waren (en zijn nog steeds) erg onder de indruk van de snelheid waarmee alles is geplaatst”

Onze klant:

“Onze opdrachtgever gaf ons een video van het opzetten van de woning, en was onder de indruk van de snelheid van de opbouw van de woning.”

Onze klant:

“We zijn verbaasd over de snelheid waarmee onze woning werd opgezet. Echt prachtig om te zien!”

Onze klant:

“Super om te zien hoe onze woning werd opgebouwd”

Onze klant:

“Onvoorstelbaar dat een woning zo snel kan worden opgezet!”

Aan de Stegge Presolid Home B.V.
Vonderweg 6
7468 DC Enter

T: 0547 - 38 40 77

E: info@presolidhome.nl

BTW: NL009225389.B01

Heeft u een vraag?