De kracht van ons familiebedrijf

Over ons

Al meer dan 33 jaar is Presolid Home gespecialiseerd in het ontwikkelen van prefab houtskeletbouw woningen in de vrijstaande sector.
Wij bieden onze opdrachtgevers een breed scala aan mogelijkheden en ontzorgen u tijdens het gehele bouwproces. Op deze pagina laten we u graag kennis maken met ons bedrijf en de historie.

Welkom bij Presolid Home, uw bouwer uit Twente!

Presolid Professionals

Jaar ervaring

Opgeleverde woningen

%

Uw eigen droomhuis

Geschiedenis

Presolid Home is een houtskelet bouwbedrijf uit Twente, onderdeel van de Aan de Stegge Groep Enter en opgericht in het jaar 1989.

Met meer dan 33 jaar ervaring en als één van de eerste houtskeletbouwers in Nederland hebben we door de jaren heen onze bouwprocessen geoptimaliseerd en bieden wij hoogwaardige kwaliteit voor iedere bouwstijl. Met onze loyale en betrokken medewerkers zien wij het elke dag als een uitdaging om met u mee te denken én te werken aan uw nieuwe droomhuis. Daarnaast bieden wij volledige begeleiding en ontzorgen wij u door het hele bouwproces.

Kwaliteit

Om de beste kwaliteit te garanderen, werken we samen met vaste partners en onderaannemers die bekend zijn met de houtskeletbouw bouwmethode.

Denk hierbij aan de architect, installateurs, leveranciers, dakdekkers en schilders. Indien gewenst kunnen wij uw woning ook casco opleveren. Met ons vakmanschap en een vast team van specialisten begeleiden en ontzorgen wij u door het gehele bouwproces. Bouwen van een woning hoort een feest te zijn, wij maken dat waar!

Familiebedrijf

De passie voor bouwen zit diep geworteld in het DNA van ons familiebedrijf.

Twentse gemoedelijkheid, nuchterheid, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn onze kernwaarden. Met een persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring en grote expertise op het gebied van houtskeletbouw weten wij als geen ander hoe we uw droomhuis kunnen realiseren.

Maatwerk onder architectuur

In onze architectuurlijn bouwt Presolid Home uitsluitend onder architectuur.

Samen met onze huisarchitect Building Design Architectuur verkennen wij uw woonwensen en zetten we deze om naar een uniek ontwerp, dat geheel naar uw wens wordt gerealiseerd. Uiteraard houden wij rekening met de bouwmogelijkheden, de zonligging en het beschikbaar gestelde bouwbudget. Verder zorgen we er voor dat aan de gestelde eisen van het bestemmings- en het beeldkwaliteitsplan wordt voldaan. Kortom een woning op maat, onder achitectuur in een prefab product!

Modellen

In samenwerking met onze huisarchitect hebben we een mooie modelwoningenlijn ontwikkeld.

Deze modelwoningen zijn er in verschillende uitvoeringen, van eigentijds tot klassiek en van modern tot landelijk.

De modellen zijn door uzelf samen te stellen, wij noemen dat zelfregie. Door de kracht van ons bouwconcept en door dit zo efficiënt mogelijk in te zetten, zijn de modellen in deze lijn maatvast. Ondanks het maatvaste concept heeft u nog veel zelf te kiezen zoals de uitstraling, indeling, carport, veranda, vaste trap naar zolder etc..

Ervaar en beleef de ruimtes van uw huis in onze configurator en bekijk uw eigen samengestelde woning in 3D. Op deze manier komt u er spelenderwijs achter hoe uw woning er uit komt te zien.

MAAK EEN AFSPRAAK

Bezoek ons in Enter

Wat is een balansventilatie?

Balansventilatie is een installatie waarbij er evenveel vers gefilterde buitenlucht het huis in wordt geblazen, als dat er vervuilde lucht uit de woning wordt afgevoerd.

De energie van de uitgaande lucht (warmte in de winter, koelte in de zomer) wordt overgedragen aan de binnenkomende lucht.

Vraag vrijblijvend een brochure aan

Brochure postcode beknopt

Nog niet bekend waar u gaat bouwen? Geef dan de postcode aan waar u bouwplannen heeft.

Brochure per post