De kracht van ons familiebedrijf 

Over ons

Al meer dan 33 jaar is Presolid Home gespecialiseerd in ontwikkelen van prefab woningen in de vrijstaande sector.
Wij bieden onze opdrachtgevers een breed scala aan mogelijkheden. Op deze pagina laten we u graag kennis maken met ons bedrijf en de historie.

Welkom bij Presolid Home, uw bouwer uit Twente!

Presolid Professionals

Jaar ervaring

Opgeleverde woningen

%

Uw eigen droomhuis

Geschiedenis

Presolid Home is een houtskelet bouwbedrijf uit Twente, onderdeel  van de Aan de Stegge Groep Enter en opgericht in het jaar 1989.

Met meer dan 33 jaar ervaring en als één van de eerste houtskeletbouwers in Nederland hebben we door de jaren heen onze bouwprocessen geoptimaliseerd en bieden wij hoogwaardige kwaliteit voor elke bouwstijl. Met onze loyale en betrokken medewerkers zien wij het elke dag als een uitdaging om met u mee te denken én te werken aan uw nieuwe droomhuis.

Kwaliteit

Om de beste kwaliteit te garanderen, werken we samen met vaste partners en onderaannemers die bekend zijn met de houtskeletbouw bouwmethode.

Denk hierbij aan de architect, installateurs, leveranciers, dakdekkers en schilders. Ook kunnen wij uw woning, indien gewenst, casco opleveren. Door ons vakmanschap en vast team van specialisten begeleiden wij u door het gehele bouwproces. Bouwen van een woning hoort een feest te zijn, wij maken dat waar!

Familiebedrijf

De passie voor bouwen zit diep geworteld in het DNA van ons familiebedrijf.

Twentse gemoedelijkheid, nuchterheid, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn onze kernwaarden. Met een persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring en grote expertise op het gebied van houtskeletbouw weten wij als geen ander hoe we uw droomhuis kunnen realiseren.

Maatwerk onder architectuur

In onze architectuurlijn bouwt Presolid Home uitsluitend onder architectuur.

Samen met onze huisarchitect Building Design Architectuur verkennen wij uw woonwensen en zetten we deze om naar een prachtig ontwerp, dat geheel naar uw wens wordt gerealiseerd. Uiteraard houden we rekening met de eisen vanuit het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan, zodat de woning valt binnen de gestelde kaders van het bestemmingsplan.

Modellen

In verschillende uitvoeringen, eigentijds, klassiek, modern en landelijk, zijn op de tekentafel, in samenwerking met onze huisarchitect, een aantal mooie modellen ontstaan.

Deze modellen zijn samen te stellen onder zelfregie. Door de kracht van ons bouwconcept en deze zo efficiënt mogelijk in te zetten zijn de modellen in deze lijn maatvast. Ondanks het maatvaste concept heeft u nog veel zelf te kiezen zoals de uitstraling, indeling, carport, veranda, vaste trap naar zolder etc..

Ervaar en beleef in de configurator de ruimtes van het huis en bekijk in 3D uw eigen samengestelde woning.