Bouwplannen?

Ontdek ons ‘Open huis op locatie’

Heeft u plannen om een eigen woning te bouwen? Bezoek dan ons open huis in Markelo om inspiratie op te doen!

 

Ervaar de voordelen van een houtskeletbouw woning. De gedetailleerde afwerking, het comfort en vooral de duurzame en energiezuinige bouwmethode.

Op zaterdag 25 mei tussen 10:00 uur en 14:00 uur bent u van harte welkom voor een rondleiding, beantwoorden uw vragen en voorzien u van alle ins en outs over houtskeletbouw.

Meld u aan door het onderstaande formulier in te vullen of door te bellen naar 0547 – 38 40 77.

Bezoek is uitsluitend mogelijk op afspraak. 

Aanmelden ‘Open huis op locatie’: 

Vul het contactformulier in om langs te komen bij het ‘Open huis op locatie’.
We zullen vervolgens contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. 

Aanmelding openhuis

Houtskeletbouw

Een woning zelf samenstellen of onder architectuur bouwen in een prefab product; klinkt goed toch? Dit is mogelijk dankzij onze bouwmethode houtskeletbouw.

Door ons uitgekiende productieproces worden medewerkers en bouwmaterialen zo efficiënt mogelijk ingezet. Bovendien zijn de wanden, plafonds en het dak perfect geïsoleerd. Hierdoor is de woning zeer energiezuinig. Hout is ecologisch, geeft zuurstof en voor het verwerken is weinig energie benodigd. Houtskeletbouw heeft een aangenaam binnenklimaat en is een lichte bouwmethodiek. Voorgaande betekend een goede akoestiek en veel woongenot voor de bewoners.

Bouwsnelheid

De vloer-, wand- en dak elementen van de woning worden geprefabriceerd in onze productielocatie in Enter. In een tijdsbestek van circa één week zijn de onderdelen inclusief isolatie, kozijnen en beglazing gefabriceerd en klaar voor transport naar de bouwlocatie.

Vervolgens wordt uw woning in een aantal werkdagen wind- en waterdicht opgezet. Het voordeel? Geen vocht in uw woning! Dit voorkomt droogtijden en zorgt voor het behoud van de materialen. Daarnaast zijn onze bouwploegen veel minder afhankelijk van de weeromstandigheden en kunnen we op deze manier procesmatig en efficiënt werken aan de (af)bouw van uw woning!

Wooncomfort

Een gezond en comfortabel binnenklimaat is een must voor uw welzijn. De woning is zeer goed geïsoleerd, daarnaast is het belangrijk de woning ook goed te ventileren.

Bij ons krijgt u de keuze uit mechanische ventilatie met roosters of een balansventilatie, zo heeft u een bij uw wensen passend ventilatiesysteem. Door de geïsoleerde daken, vloeren, buiten- en binnenwanden ontstaat er naast een prettig binnenklimaat ook akoestische demping. Door de zwevende cementdekvloeren op de verdieping wordt het contactgeluid gereduceerd tot een minimum.

Financiële zekerheid

Door de procesmatige manier van werken en onze prefab bouw methodiek brengen we voor de start van de de bouw alle onderdelen en materiaalkeuzes in beeld.

Zo werken we stap voor stap toe naar de bouw van de woning. Dit intensieve voortraject draagt bij aan een gestroomlijnde bouwperiode en geeft financiële zekerheid voor u als opdrachtgever. Kortom geen verassingen tijdens de bouw en een transparante werkwijze.

Duurzaamheid

Houtskeletbouw is een duurzame manier van bouwen. Hout is een natuurproduct en kan worden hergebruikt.

Daarnaast heeft hout een goede isolerende werking, dit is goed voor het milieu. Hierbij is een houtskeletbouw woning toekomstbestendig en is de levensduur minimaal gelijk aan een traditioneel gebouwde woning. Een geruststellende gedachte.

Stikstof

De bouwsector staat al geruime tijd in het teken van de stikstof-crisis. De nieuwe realiteit in de bouwsector is anders bouwen. Rekening houden met de natuur, stikstofarm, prefabricage en modulair.

Door onze prefab bouwmethodiek denken we aan het klimaat en zijn we als bedrijf voorbereid op de toekomst. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Bezoek ons in Enter

Wat is een balansventilatie?

Balansventilatie is een installatie waarbij er evenveel vers gefilterde buitenlucht het huis in wordt geblazen, als dat er vervuilde lucht uit de woning wordt afgevoerd.

De energie van de uitgaande lucht (warmte in de winter, koelte in de zomer) wordt overgedragen aan de binnenkomende lucht.

Vraag vrijblijvend een brochure aan

Brochure postcode beknopt

Nog niet bekend waar u gaat bouwen? Geef dan de postcode aan waar u bouwplannen heeft.

Brochure per post