Onder “zelfregie” uw woning samenstellen?

Onze modellen

In verschillende uitvoeringen, eigentijds, klassiek, modern en landelijk, zijn op de tekentafel van onze huisarchitect een aantal mooie modellen ontstaan.

Deze modellen zijn door uzelf samen te stellen, wij noemen dat zelfregie. Door de kracht van ons bouwconcept en deze zo efficiënt mogelijk in te zetten zijn de modellen in deze lijn maatvast. Ondanks het maatvaste concept heeft u nog veel zelf te kiezen zoals de uitstraling, indeling, carport, veranda, vaste trap naar zolder etc..

Een leuke uitdaging! Ervaar en beleef in de configurator de ruimtes van het huis en bekijk in 3D uw eigen samengestelde woning. Op deze manier komt u er spelenderwijs achter hoe uw woning er uit komt te zien.

Model Esdoorn (dwarskap) in verschillende uitvoeringen te realiseren, kiest u voor modern, eigentijds, klassiek of landelijk. 

Een dwarskap is, eenvoudig gesteld, een woning of een kapvorm met een zadeldak dat loodrecht (dwars) op de openbare weg staat.

De woning heeft een bescheiden breedte waardoor deze met name geschikt is voor relatief smalle en diepe kavels. De aanbouw met plat dak maakt het mogelijk om deze op de erfscheiding te realiseren.

De woonkeuken is aan de tuinzijde gesitueerd. De riante woonkamer biedt over de volle breedte uitzicht op straatzijde. Optioneel is deze woning ook levensloopvriendelijk uit te voeren. Op de verdieping vindt u drie slaapkamers, separaat toilet, badkamer en een wasruimte.

Beleef en ervaar de woning in 3D in onze configurator!

Eerst wat uitleg? Bekijk de handleiding en ga vervolgens aan de slag in de woningconfigurator.

Model Teak (langskap) in verschillende uitvoeringen te realiseren, kiest u voor modern, eigentijds, klassiek of landelijk. 

Een langskap is, eenvoudig gesteld, een woning of een kapvorm met een zadeldak dat evenwijdig aan de openbare weg staat.

Deze woning is in de breedte geörienteerd en hierdoor met name geschikt voor brede kavels. De aanbouw met plat dak maakt het mogelijk om deze op de erfscheiding te realiseren.

De woonkeuken is aan de tuinzijde gesitueerd. De riante woonkamer biedt over de volle breedte uitzicht op de tuin en de straatzijde. Daarnaast is er in de hoofdbouw ook ruimte opgenomen voor een werkruimte/speelkamer. Optioneel is deze woning ook levensloopvriendelijk uit te voeren. Op de verdieping vindt u drie slaapkamers, separaat toilet en een badkamer.

Beleef en ervaar de woning in 3D in onze configurator!

Eerst wat uitleg? Bekijk de handleiding en ga vervolgens aan de slag in de woningconfigurator.

Model Red Cedar is onze schuurwoning, met een eenvoudige hoofdvorm, gecombineerd met natuurlijke materialen die opgaat in het landschap.

De schuurwoning is een populaire bouwstijl. Deze woning is geschikt voor de relatief wat grotere kavels. Dit type is zowel in de breedte als in de diepte te realiseren. 

De langgerekte plattegrond zorgt voor een riante woonkeuken en woonkamer, optioneel is de keuze voor een werkkamer mogelijk. De techniek is in de bijkeuken gerealiseerd, het leidingwerk naar zowel de keuken en badkamer op de verdieping is hierdoor zo efficiënt mogelijk ingericht.

De verdieping bestaat uit vier slaapkamers, een badkamer en inloopkast. 

Kortom heel veel mogelijkheden! Beleef en ervaar de woning in 3D en begin met samenstellen!

Eerst wat uitleg? Bekijk de handleiding en ga vervolgens aan de slag in de woningconfigurator.

Hoe werkt de woonconfigurator

Beginnen met het samenstellen? Ga aan de slag in de woonconfigurator door hieronder één van onze modellen te kiezen. Vergeet niet een account aan te maken om het ontwerp op te slaan.

Nadat u de woning heeft samengesteld nodigen wij u graag vrijblijvend uit in Enter om de verdere mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de introductievideo hiernaast.