Onder “zelfregie” uw woning samenstellen?

Onze modellen

Onze modelwoningen zijn er in verschillende uitvoeringen, eigentijds, klassiek, modern en landelijk, zijn op de tekentafel van onze huisarchitect een aantal mooie modelwoningen ontstaan.

Deze modellen zijn door uzelf samen te stellen, wij noemen dat zelfregie. Door de kracht van ons bouwconcept en deze zo efficiënt mogelijk in te zetten zijn de modellen in deze lijn maatvast. Ondanks het maatvaste concept heeft u nog veel zelf te kiezen zoals de uitstraling, indeling, carport, veranda, vaste trap naar zolder etc..

Een leuke uitdaging! Ervaar en beleef in de configurator de ruimtes van het huis en bekijk in 3D uw eigen samengestelde woning. Op deze manier komt u er spelenderwijs achter hoe uw woning er uit komt te zien.

Model Red Cedar is een royale schuurwoning die opgaat in het landschap.

Deze eigentijdse schuurwoning is te realiseren in twee varianten en heeft door zijn kleur-en materiaalgebruik een landelijke uitstraling. De grote glaspartijen in de woning versterken deze landelijke sfeer en halen het buitengevoel ook naar binnen.

Model Red Cedar heeft de beschikking over zowel een riante leefkeuken als een riante woonkamer. Op de verdieping vindt u een badkamer en vier slaapkamers, waarvan een slaapkamer met inloopkast. Daarnaast heeft u mogelijkheid tot een werkkamer.

Ook voor Model Red Cedar zijn er nog diverse andere opties. Deze zijn verderop te bekijken onder de ‘Opties’. Deze royale woning is zowel in de breedte als in de diepte van de kavel te realiseren.

Kortom heel veel mogelijkheden! Beleef en ervaar de woning in 3D en begin met samenstellen!

Eerst wat uitleg? Bekijk de handleiding en ga vervolgens aan de slag in de woningconfigurator.

Model Esdoorn, uitstekend geschikt voor iedere kavel!

Model Esdoorn is een woning helemaal van deze tijd. Modern, klassiek of landelijk, met Model Esdoorn is het mogelijk. Hij is dan ook in vijf verschillende uitvoeringen te realiseren. Welke variant past het beste bij u?

Model Esdoorn heeft de beschikking over een fijne woonkeuken die aan de tuinzijde is gesitueerd. De riante woonkamer aan de voorzijde van de woning biedt uitzicht over de volle breedte van de straatzijde. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer, een separaat toilet en een wasruimte. Optioneel is deze woning ook levensloopvriendelijk uit te voeren. Daarnaast heeft het nog meerdere opties waarmee u uw woning zelf kunt samenstellen.

Dit model heeft de beschikking over een dwarskap en is uitstekend geschikt voor op bijna iedere kavel. Doordat de aanbouw een plat dak heeft, is het tevens mogelijk om deze op de erfscheiding te realiseren.

Beleef en ervaar de woning in 3D in onze configurator!

Eerst wat uitleg? Bekijk de handleiding en ga vervolgens aan de slag in de woningconfigurator.

Model Teak, vanuit uw woonkamer zicht op de straat en tuinzijde!

Model Teak, een woning met een langskap dat in vele varianten te bouwen is.

Alle woningen van Model Teak hebben de beschikking over een langskap, een kap die evenwijdig staat aan de openbare weg. Dit geeft niet alleen voor een bijzonder aanzicht, maar zorgt er ook voor dat u vanaf de riante woonkamer zicht heeft op zowel de straatzijde als de tuinzijde. Op de verdieping vindt u drie slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Daarnaast heeft u ook de ruimte voor een werk/speelkamer.

Optioneel is deze woning ook levensloopvriendelijk uit te voeren. Daarnaast heeft het nog meerdere mogelijke opties waarmee u uw woning kunt samenstellen.

Doordat de aanbouw een plat dak heeft is het tevens mogelijk om deze op de erfscheiding te realiseren.

Beleef en ervaar de woning in 3D in onze configurator!

Eerst wat uitleg? Bekijk de handleiding en ga vervolgens aan de slag in de woningconfigurator.

Hoe werkt de woonconfigurator

Beginnen met het samenstellen? Ga aan de slag in de woonconfigurator door hieronder één van onze modellen te kiezen. Vergeet niet een account aan te maken om het ontwerp op te slaan.

Nadat u de woning heeft samengesteld nodigen wij u graag vrijblijvend uit in Enter om de verdere mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de introductievideo hiernaast.

 

Wat is een balansventilatie?

Balansventilatie is een installatie waarbij er evenveel vers gefilterde buitenlucht het huis in wordt geblazen, als dat er vervuilde lucht uit de woning wordt afgevoerd.

De energie van de uitgaande lucht (warmte in de winter, koelte in de zomer) wordt overgedragen aan de binnenkomende lucht.

Vraag vrijblijvend een brochure aan

Brochure postcode beknopt

Nog niet bekend waar u gaat bouwen? Geef dan de postcode aan waar u bouwplannen heeft.

Brochure per post