Energiezuinig

Energiezuinig

Een woning die zeer energiezuinig is, wie wil dit niet?
Want steeds meer mensen worden zich bewust van het belang van energiebesparende maatregelen. Een energie-zuinig huis is zowel goed voor het milieu als voor de jaarlijkse energierekening! De laatste jaren worden de energieprijzen steeds verhoogd doordat de energiebronnen schaarser worden. En ook de internationale spanningen en conflicten zorgen voor verhoging van de energieprijzen.
De verwachting is dat de komende 20 jaar dit niet zal veranderen. Het is dus uitermate belangrijk om te zorgen dat u voor uw huis zo min mogelijk energie nodig heeft.
Houtskeletbouw biedt uitstekende mogelijkheden om aan de behoefte voor energiezuinige, gezonde en comfortabele woningen te voldoen.

Presolid Home bouwt al bijna 30 jaar woningen volgens de Houtskeletbouw methode. Dit is een prefab bouwsysteem waarbij in de fabriekshal de dragende elementen van de woningen volledig geprefabriceerd worden en op de bouwplaats aangeleverd. Binnen een of twee dagen kan de woning in zijn geheel opgezet worden. De woning is dan meteen wind- en waterdicht waardoor er geen extra vocht van betekenis in de woning komt. Slechte weers-omstandigheden tijdens de bouw hebben ook geen invloed op het eindresultaat en het veel voorkomende probleem van krimpscheuren wordt nagenoeg voorkomen. Er hoeft dus ook niet extra te worden geventileerd na gereedkomen van de woning met als voordeel dat er niet veel warmte verdwijnt, belangrijk voor uw energieverbruik. De woningen worden na het opzetten voorzien van een buitengevel van metselwerk of eventueel een andere gevelbekleding.
Ook voor de productie van houtskeletbouw woningen is minder energie nodig dan voor de traditionele bouw. Bovendien zijn er geen andere bouwsystemen waarin isolatiematerialen zo makkelijk en voordelig zijn op te nemen als in houtskeletbouw. In al onze woningen gebruiken wij hoogwaardige isolatiematerialen. Samen met onze vaste leveranciers en onderaannemers staan wij garant voor een kwalitatief hoogwaardig en energiezuinig product met een goede prijs / kwaliteitverhouding.

Houtskeletbouw energiezuinig door:

  • Prefab-bouwmethode
  • Snel wind - en waterdicht
  • geen extra stookkosten door bouwvocht
  • geen warmteverlies door ventilatie
  • Hoge isolatiewaarde


Wilt u informatie over onze woningen vraag hieronze gratis documentatie aan!

Droomhuis Droomhuis bouwen, Droomhuis Droomhuis bouwen Droomhuis bouwen, Realiseer je eigen droomhuis Houtskeletbouw Houtskeletbouw woningen, Voordelen Houtskeletbouw Houtskeletbouw Enter Houtskeletbouw Enter Houtskeletbouw woning Houtskeletbouw woning Energiezuinig Energiezuinig Houtskeletbouw Almere Wonen in Almere bouwer uit twente Uw bouwer uit Twente Bouwplannen Bouwplannen Duurzaam bouwen Duurzaam bouwen Gezond bouwen Gezond wonen Betaalbaar bouwen Betaalbaar bouwen Houtskeletbouw Arnhem Bouwkavels in Schuytgraaf Arnhem Levensloopbestendig wonen Levensloopbestendig wonen, Levensbestendige woning, Levenslang wonen Bouwen in Hengelo Bouwen in Hengelo
Presolid Home B.V. Vonderweg 6 7468 DC Enter | t 0547 - 38 40 77 | e info@presolidhome.nl | BTW: NL009225389.B01| Cookie verklaring | Disclamer | Privacyverklaring | Info