’t Vaneker

Op ’t Vaneker hebben wij de afgelopen jaren 14 unieke vrijstaande woningen gerealiseerd.

We hebben in opdracht nog 9 woningen die binnenkort gerealiseerd zullen worden.

Duurzaam en stijlvol bouwen op ‘t Vaneker

‘t Vaneker in Enschede staat garant voor ruim wonen in een groene bosrijke omgeving, dichtbij de stad. Door de vrije keuze in bouwstijlen is er al een prachtig gevarieerde wijk ontstaan; van rietgedekte woonboerderijen tot eigentijdse schuurwoningen, en van kubistische villa’s tot klassieke herenhuizen. Presolid Home heeft in de eerste bouwfase van ’t Vaneker al 11 villa’s mogen opleveren (zie kavelkaart). En we helpen ook u graag met het realiseren van uw eigen droomwoning!

Opdrachtgever aan het woord

Wij hebben ons huis laten bouwen door Presolid. Voor de start hebben we gesprekken gevoerd verschillende bouwbedrijven, bij Presolid hadden we veruit het pretigste gevoel. Waar andere bouwbedrijven erg vaag bleven over opleverdatum en kosten was Presolid hierin erg open en transparant.

Het hele bouwproces verliep daarnaast ook nog eens volgens plan. Het meest bijzondere was toch wel dat het huis in twee dagen werd opgezet vanaf fundatie tot hoogste punt. Het opzetten van de woning hebben we vastgelegd met onze GoPro, erg bijzonder om terug te zien! We hebben het hele traject met Presolid en de verschillende onderaannemers als zeer prettig ervaren. Tijdens de bouw mochten we gewoon ons huis in en zelfs zo nu en dan nog kleine aanpassingen doorvoeren!

We wonen inmiddels al enkele maanden in een prachtig huis dat aan alle verwachtingen voldoet. Ik kan Presolid dan ook van harte aan iedereen aanbevelen.

Rudolf de Leeuw

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u bouwplannen en bent u benieuwd naar de houtskelet bouwmethode? Of wilt u graag eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden van uw toekomstige droomhuis? Wij vertellen u graag, geheel vrijblijvend, meer tijdens een kennismakingsgesprek. Dit kan zowel online als bij ons op kantoor. De koffie staat klaar!