Realiseer uw droomhuis in Havezate Es met Presolid Home

In de serene omgeving van Hardenberg, dichtbij het charmante buurtschap Collendoorn, ligt een unieke kans voor liefhebbers van landelijk wonen: Havezate Es. Dit project combineert de rust en ruimte van het platteland met de gemakken van de stad. Voor particulieren die dromen van een eigen huis en specifiek zoeken naar een prefab houtskeletbouwer, biedt Presolid Home de perfecte oplossing om deze droom te verwezenlijken.

Een gebied rijk aan natuur en historie

Bij de ontwikkeling van Havezate Es is bijzondere aandacht besteed aan het behoud van het landschappelijke en cultuurhistorische karakter. Dit is een plek waar oude bomen, historische lanenstructuren, en natuurlijke hoogteverschillen harmonieus samengaan met moderne levensstijlen. Presolid Home, expert in prefab houtskeletbouw, waardeert deze unieke aspecten en integreert ze in het ontwerp van uw toekomstige huis, waardoor het perfect opgaat in de omgeving.

Centraal in het plan: De Es

De Es, een natuurlijke verhoging in het landschap, vormt het hart van het woongebied. Rond deze kern worden woningen gebouwd, gegroepeerd in sfeervolle buurtjes. Elk buurtje heeft zijn eigen karakter, passend bij de omgeving. Presolid Home gebruikt deze unieke setting als inspiratie voor het ontwerpen van prefab houtskeletbouw woningen, die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en energie-efficiënt.

Plaats: Hardenberg

  • Plan Havezate Es
  • Aantal Kavels: 90
  • Oppervlaktes: 600 m2 tot 1600 m2

Ruime kavels voor uw prefab droomhuis

 Met kavels die variëren van 600 tot 1.600 vierkante meter biedt Havezate Es uitzonderlijke mogelijkheden voor het bouwen van uw droomhuis. Presolid Home staat klaar om deze droom samen met u te realiseren. Onze expertise in prefab houtskeletbouw zorgt voor een vlotte bouwperiode, waardoor u sneller kunt genieten van uw nieuwe thuis.

Begin uw bouwavontuur in fase 2

 De tweede fase van Havezate Es introduceert 36 nieuwe kavels, speciaal voor de bouw van riante, vrijstaande woningen. Dit biedt een unieke kans voor particulieren die een betrouwbare en ervaren prefab houtskeletbouwer zoeken. Presolid Home maakt het mogelijk om op een efficiënte en duurzame manier uw ideale woning te bouwen.

Samenwerken met Presolid Home

Met een inschrijvingsperiode tot 14 februari 2024 en een lotingsavond op 28 februari, is nu het moment om te kiezen voor Havezate Es en Presolid Home. Samen bouwen we niet alleen aan uw droomhuis, maar ook aan een duurzame toekomst. Presolid Home staat voor kwaliteit en duurzaamheid, gecombineerd met de unieke locatie van Havezate Es, zorgt voor een woning die generaties lang gekoesterd zal worden.

Voor particulieren die op zoek zijn naar een prefab houtskeletbouwer, is Havezate Es de ideale locatie om uw droomhuis te realiseren. Met Presolid Home kiest u voor een partner die expert is in het leveren van kwaliteit, duurzaamheid, en maatwerk. Ontdek de mogelijkheden en start het avontuur van het bouwen van uw eigen droomhuis in een van de meest schilderachtige gebieden van Nederland.

Vraag onze brochure aan

Heeft u belangstelling en wilt u alvast meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij staan​ klaar om met u de mogelijkheden te bespreken.

Brochure postcode beknopt

Nog niet bekend waar u gaat bouwen? Geef dan de postcode aan waar u bouwplannen heeft.

Brochure per post
MAAK EEN AFSPRAAK

Bezoek ons in Enter

Wat is een balansventilatie?

Balansventilatie is een installatie waarbij er evenveel vers gefilterde buitenlucht het huis in wordt geblazen, als dat er vervuilde lucht uit de woning wordt afgevoerd.

De energie van de uitgaande lucht (warmte in de winter, koelte in de zomer) wordt overgedragen aan de binnenkomende lucht.

Vraag vrijblijvend een brochure aan

Brochure postcode beknopt

Nog niet bekend waar u gaat bouwen? Geef dan de postcode aan waar u bouwplannen heeft.

Brochure per post