Nieuwbouwplan Emmelhage: Een Levendige Toekomst voor Emmeloord

Emmeloord, het hart van de Noordoostpolder, staat op het punt om een spannende transformatie te ondergaan met het nieuwbouwplan Emmelhage. Deze nieuwe woonwijk belooft een moderne, duurzame en gezinsvriendelijke omgeving te worden, ideaal voor mensen die een harmonieuze balans zoeken tussen stad en natuur.

Een visie op de toekomst

Het nieuwbouwproject Emmelhage is ontworpen met een duidelijke visie: het creëren van een leefomgeving die inspeelt op de behoeften van de moderne bewoner, terwijl het ook de gemeenschapsgeest en de natuurwaarden respecteert. De wijk is opgezet met oog voor duurzaamheid, energie-efficiëntie en groenvoorziening, wat past bij de groeiende vraag naar milieuvriendelijke woonoplossingen.

Woningaanbod en architectuur

Emmelhage biedt een divers woningaanbod, variërend van eengezinswoningen tot luxe vrijstaande villa’s. De architectuur combineert moderne stijlen met traditionele elementen, wat zorgt voor een aantrekkelijk straatbeeld. Er is speciale aandacht besteed aan de ruimtelijke opzet, met ruime kavels en veel groen, zodat bewoners volop kunnen genieten van privacy en rust.

Duurzaamheid voorop

Een van de speerpunten van Emmelhage is duurzaamheid. De woningen worden gebouwd met duurzame materialen en voorzien van energiezuinige installaties zoals zonnepanelen, warmtepompen en uitstekende isolatie. Dit resulteert niet alleen in lagere energiekosten voor de bewoners, maar draagt ook bij aan een kleinere ecologische voetafdruk.

Voorzieningen en bereikbaarheid

Emmelhage is niet alleen aantrekkelijk door de woningen zelf, maar ook door de voorzieningen die het biedt. Er komen diverse speelplaatsen, groene parken en wandelpaden die uitnodigen tot recreatie en ontspanning. Daarnaast zijn er plannen voor een basisschool, kinderdagverblijf en buurtwinkels, zodat alle essentiële voorzieningen binnen handbereik zijn.

De wijk ligt gunstig ten opzichte van het centrum van Emmeloord, waardoor alle stedelijke faciliteiten zoals winkels, horeca en cultuur gemakkelijk bereikbaar zijn. Ook de verbinding met de omliggende steden en snelwegen is uitstekend, wat Emmelhage een ideale woonlocatie maakt.

Gemeenschapsgevoel en veiligheid

Emmelhage is ontworpen met het oog op het bevorderen van een sterk gemeenschapsgevoel. Openbare ruimtes zoals pleinen, speeltuinen en gemeenschappelijke tuinen zijn bedoeld om ontmoetingen te stimuleren en de sociale samenhang te versterken. Bovendien wordt er veel aandacht besteed aan de veiligheid in de wijk, met goed verlichte straten en verkeersveilige ontwerpen.

Natuur en recreatie

Voor natuurliefhebbers biedt Emmelhage een directe verbinding met de omliggende natuurgebieden. De nabijheid van bossen, meren en uitgestrekte polders maakt het gemakkelijk om van buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en watersporten te genieten. De groene zones binnen de wijk zelf zijn zo ontworpen dat ze de biodiversiteit bevorderen en een natuurlijke habitat bieden voor diverse flora en fauna.

Een stap naar de toekomst

Het nieuwbouwplan Emmelhage vertegenwoordigt een stap naar de toekomst voor Emmeloord. Het biedt moderne woonoplossingen die aansluiten bij de behoeften van nu, zonder de connectie met de natuurlijke omgeving te verliezen. Met zijn duurzame opzet, uitgebreide voorzieningen en nadruk op gemeenschapsgevoel, belooft Emmelhage een fantastische plek te worden om te wonen, werken en leven.

Voor wie op zoek is naar een nieuwe woning in een dynamische, groene en toekomstgerichte wijk, biedt Emmelhage een unieke kans. Het is niet alleen een investering in een huis, maar in een levensstijl vol comfort, duurzaamheid en verbondenheid.

 

Meer informatie over Emmelhage?  Bekijk de website van de gemeente Emmeloord! 

Presolid Home: Uw betrouwbare bouwpartner in Emmelhage

Een nieuwbouwwoning bouwen in Emmelhage met Presolid Home als uw bouwpartner. Bekend om de innovatieve en duurzame bouwmethoden, bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw woonwensen. Met de focus op kwaliteit en klanttevredenheid, kunt u rekenen op een vlotte bouwervaring en een woning die voldoet aan de hoogste standaarden van comfort en energie-efficiëntie.

Benieuwd naar onze bouwmethode? Lees hier alles over houtskeletbouw.

 Begin vandaag nog aan uw droomhuis in Emmelhage. Ontdek de mogelijkheden met Presolid Home.  Liever eerst wat inspiratie opdoen? Vraag hier onze brochure aan. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Bezoek ons in Enter

Wat is een balansventilatie?

Balansventilatie is een installatie waarbij er evenveel vers gefilterde buitenlucht het huis in wordt geblazen, als dat er vervuilde lucht uit de woning wordt afgevoerd.

De energie van de uitgaande lucht (warmte in de winter, koelte in de zomer) wordt overgedragen aan de binnenkomende lucht.

Vraag vrijblijvend een brochure aan

Brochure postcode beknopt

Nog niet bekend waar u gaat bouwen? Geef dan de postcode aan waar u bouwplannen heeft.

Brochure per post