Ontdek Reeve; Een nieuw dorp bij Kampen

Kampen, een pittoreske stad aan de IJssel, is met het nieuwbouwplan Reeve, gelegen aan Reevediep, een nieuw dorp aan het creëren. Deze nieuwbouwplannen zijn ontstaan vanuit het project ‘Ruimte voor de rivier’ en belooft niet alleen moderne woningen, maar ook een gemeenschap die gedijt op duurzaamheid en harmonie met de natuur. In de komende jaren wordt Reeve een dorp met 600 woningen, met de mogelijkheid om uit te groeien naar een dorp van +/-1300 tot 1500 woningen. Laten we samen verkennen wat Reeve te bieden heeft en waarom Presolid Home de ideale partner kan zijn om jouw woning op het Reeve te realiseren. 

Schuurwoning ontstaan

Plaats: Reeve

 • Plan Reeve
 • Aantal Kavels: ca. 600
 • Oppervlaktes: verschillende oppervlaktes

Reeve in vogelvlucht:

Het gebiedt Reevediep, genoemd naar de vroegere rivier Reeve die van Kampen naar het IJsselmeer stroomde, heeft niet alleen als doel de waterveiligheid te waarborgen. Het project ‘Ruimte voor de rivier’ heeft tevens geleid tot de ontwikkeling van nieuwe natuur, een recreatiegebied en de mogelijkheid om het nieuwe dorp Reeve te bouwen. Langs het Reevediep prijkt een opvallende klimaatdijk met een waterkerende functie waarop mag worden gebouwd, waarmee ruimtelijke kwaliteit hand in hand gaat met waterveiligheid. De dorpskern vormt het kloppende hart van het dorp. Met een plein voor ontmoeting, afgestemde voorzieningen en een uniek uitzichtpunt aan het Reevediep, krijgt Reeve haar identiteit.

Op de officiële website van Reeve (www.reeve.nu) wordt deze visie tot leven gebracht met uitgebreide informatie over het plan, inclusief gedetailleerde plattegronden, duurzaamheidsmaatregelen, en de unieke kenmerken die deze woonomgeving zo bijzonder maken.

Reeve wil niet alleen woningen aanbieden maar een levensstijl waarin energieneutraliteit en het gebruik van milieuvriendelijke materialen centraal staan. Met een focus op groen wonen en de ontwikkeling van een duurzame infrastructuur, belooft Reeve een voorbeeld te worden voor toekomstige stadsplanning.

Diepgaande Verkenning op Nieuwbouw-reeve.nl:

Om een grondig begrip te krijgen van wat Reeve te bieden heeft, is het verkennen van www.nieuwbouw-reeve.nl aan te raden. Deze website fungeert als een gids door de verschillende fases van het project, de beschikbare kavels en de geplande voorzieningen. Het biedt een inzichtelijke kijk op de diverse aspecten van Reeve, van de stedenbouwkundige opzet tot de groenvoorzieningen die de levenskwaliteit van de bewoners zullen verrijken.

De website benadrukt niet alleen de geplande infrastructuur en voorzieningen, maar geeft ook een duidelijk beeld van de verschillende kavels en woningtypen die beschikbaar zullen zijn. Of je nu op zoek bent naar een appartement met uitzicht op de rivier of een gezinswoning omgeven door groen, de diversiteit aan opties maakt Reeve aantrekkelijk voor een breed scala aan bewoners.

Presolid Home: Vakmanschap en Duurzaam Bouwen:

Wanneer het aankomt op de daadwerkelijke realisatie van uw gewenste woning in Reeve, is het kiezen van een betrouwbare bouwpartner cruciaal. Hier komt Presolid Home in beeld. Met jarenlange ervaring in het bouwen van hoogwaardige woningen en een sterke focus op duurzaamheid, is Presolid Home een geschikte partner voor het verwezenlijken van uw woning.

Wij staan bekend om ons vakmanschap en de innovatieve benadering van bouwen. We hebben niet alleen de kennis om te voldoen aan de strenge duurzaamheidsnormen van Reeve, maar streven er ook naar om woningen te creëren die perfect past in de natuurlijke omgeving. Deze maatwerkbenadering zorgt ervoor dat elke woning uniek is, afgestemd op de wensen en behoeften van u als bewoner(s).

Waarom Kiezen voor Presolid Home in Reeve?

 1. Ervaring in Duurzaam Bouwen:
  Wij hebben een bewezen staat van dienst op het gebied van duurzaam bouwen, wat essentieel is voor het voldoen aan de ecologische doelen van Reeve.
 2. Innovatieve Bouwmethoden:
  Het gebruik van onze geavanceerde bouwtechniek houtskeletbouw en milieuvriendelijke materialen stelt ons in staat woningen te realiseren die niet alleen eigentijds zijn maar ook voldoen aan de hoogste duurzaamheidsstandaarden.
 3. Maatwerk:
  Uw gewenste woning moet aansluiten bij uw levensstijl. Wij begrijpen dit en bieden maatwerkoplossingen om ervoor te zorgen dat w woning een afspiegeling is van uw persoonlijkheid en behoeften.

Conclusie
Reeve in Kampen belooft niet alleen een nieuwbouwproject te zijn, maar eerder een harmonieuze levensstijl in een duurzame gemeenschap. Met Presolid Home als betrouwbare bouwpartner heeft u de mogelijkheid om uw ideale woning te realiseren en deel uit te maken van dit opkomende dorp. Neem de tijd om de websites van Reeve en Presolid Home grondig te verkennen en begin aan een nieuw levenshoofdstuk in Reeve. Het is niet alleen een plek; het is een duurzaam thuis in het hart van Kampen.

Vraag onze brochure aan

Heeft u belangstelling en wilt u alvast meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij staan​ klaar om met u de mogelijkheden te bespreken.

Brochure postcode beknopt

Nog niet bekend waar u gaat bouwen? Geef dan de postcode aan waar u bouwplannen heeft.

Brochure per post

MAAK EEN AFSPRAAK

Bezoek ons in Enter

Wat is een balansventilatie?

Balansventilatie is een installatie waarbij er evenveel vers gefilterde buitenlucht het huis in wordt geblazen, als dat er vervuilde lucht uit de woning wordt afgevoerd.

De energie van de uitgaande lucht (warmte in de winter, koelte in de zomer) wordt overgedragen aan de binnenkomende lucht.

Vraag vrijblijvend een brochure aan

Brochure postcode beknopt

Nog niet bekend waar u gaat bouwen? Geef dan de postcode aan waar u bouwplannen heeft.

Brochure per post