Inspiratieavond Havezate Es

Aanstaande woensdag wordt er een inspiratieavond georganiseerd voor geïnteresseerden die een kavel in optie hebben in het nieuwbouwplan Havezate Es! Presolid Home en Building Design geven uitleg over de veelzijdigheid van prefab houtskeletbouw en duiken samen met u in de bebouwingsmogelijkheden op het nieuwbouwplan Havezate Es.

Heeft u bouwplannen? Kom dan langs voor inspiratie!

Locatie: De Boomstam Hardenberg

Wanneer: Woensdag 20 maart

Tijd: Vrije inloop van 19:00 – 21:30 uur

Tijdens deze avond geven wij gratis ontwerpadvies! Wanneer u op deze avond een vrijblijvend brainstormgesprek wenst, dan verzoeken wij u hiervoor een afspraak te maken. Dit kan telefonisch: 0547 – 384077 of via de mail: contact@presolidhome.nl.

Eduard en Willeke zijn momenteel een woning met Presolid Home en Building Design aan het bouwen.
Benieuwd waarom ze hiervoor hebben gekozen?

“We hebben ons breed georiënteerd naar potentiële aannemers voor onze nieuwe woning, zowel traditionele als houtskeletbouwers. Onze ideeën over hoe het huis er uit moest zien werden gevormd door onze eigen wensen, inspiratie vanuit de website van Havezate Es (schuurwoning) en afbeeldingen van levensloopbestendige woningen. Eén woning trok onze aandacht en bleek gebouwd te zijn door Presolid Home (houtskelet), onderdeel van aan de Stegge, een naam die ons bekend voorkwam vanwege onze roots in Twente. Daarom maakten we een afspraak om te zien of zij de juiste keuze voor ons zouden zijn. 

We waren in gesprek met drie verschillende partijen. Ruud begon het gesprek door oprecht te luisteren naar onze wensen, zonder meteen met tekeningen te komen die als basis dienden voor het te bouwen huis (gebaseerd op ervaringen elders). Hij bracht onze wensen in kaart en lichte de werkwijze van Presolid Home toe. Vervolgens pakte hij een leeg vel papier en maakte een ruwe schets op basis van onze input.
Het tweede oriënterende gesprek vond plaats bij het architectenbureau Building Design waarmee Presolid Home samenwerkt. Het was een prettig gesprek waarin ook goed naar onze wensen werd geluisterd en adviezen werden gegeven. De ruwe schets kreeg meer vorm door een verfijnder ontwerp.

 Als je op zoek bent naar een aannemer die niet uitgaat van een standaard aanbod, maar die echt luistert naar jouw wensen en diepgaande vragen stelt om die wensen scherper te krijgen, dan ben je bij Presolid Home aan het juiste adres. Ze zijn klantvriendelijk, nemen de tijd voor je en komen hun afspraken na. De werkwijze die ze beloven, komen ze na en wordt uitgevoerd binnen een strak tijdsbestek. Bovendien verliep de overgang van verkoper Ruud naar projectleider Renee heel soepel en prettig.”

 

Inmiddels zijn we begonnen met de bouw van de woning op Havezate Es fase 1.

 Ontdek wat Presolid Home en Building Design voor u kunnen betekenen! We zien u graag woensdagavond 20 maart.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Bezoek ons in Enter

Wat is een balansventilatie?

Balansventilatie is een installatie waarbij er evenveel vers gefilterde buitenlucht het huis in wordt geblazen, als dat er vervuilde lucht uit de woning wordt afgevoerd.

De energie van de uitgaande lucht (warmte in de winter, koelte in de zomer) wordt overgedragen aan de binnenkomende lucht.

Vraag vrijblijvend een brochure aan

Brochure postcode beknopt

Nog niet bekend waar u gaat bouwen? Geef dan de postcode aan waar u bouwplannen heeft.

Brochure per post