Heideslag: het bouwen van dorpse woonkwaliteit in een groen omgeving

Het charmante dorp Wehl verwelkomt een nieuw woongebied: Heideslag. Gelegen tussen de Weemstraat, Plantage Allee, de Beekseweg en de spoorlijn, biedt dit gebied een harmonieuze fusie van het traditionele karakter en een weelderige groene omgeving. Fase 1 van Heideslag, bestaande uit Motketel, Ripperbansveen en Koksgoed, is reeds voltooid. Nu schakelt het project over naar Fase 2, genaamd Kiefland, gelegen tussen de Kleefse Allee en de Beekseweg.

Het Behoud van Dorpse Kwaliteit

Te midden van een tijd van verandering en modernisering, omarmt Heideslag bewust een sfeer van traditionele dorpse woonkwaliteit. Dit project legt de nadruk op het behoud van de unieke charme van Wehl en haar omringende groene landschap. Door diversiteit in woningtypen na te streven, wordt bijgedragen aan een levendig en authentiek dorpsleven.

Kaveluitgifte in Heideslag Kiefland

Heideslag Kiefland verwelkomt in totaal 179 woningen. Een deel van deze woningen, genaamd ‘Kleine Huizen Kiefland’, bestaat uit dertig reeds uitgegeven kavels. Daarnaast zal woningcorporatie Sité 35 huurwoningen toevoegen aan het gebied. De overige kavels worden particulier uitgegeven door de gemeente. Deze variëren van 56 percelen voor vrijstaande woningen, waarvan 12 kleinschalige kavels, tot 54 kavels voor 2-onder-1-kap woningen en 4 geschakelde woningen. De toewijzing van deze particuliere kavels geschiedt door middel van loting.

Bouwen met Presolid Home: De Voordelen van Houtskeletbouw

Als houtskeletbouwer bieden we bij Presolid Home een eigentijdse benadering van woningbouw, die afwijkt van traditionele methoden. Het gebruik van ons systeem brengt tal van voordelen met zich mee voor de toekomstige bewoners van Heideslag Kiefland.

Kiezen voor Presolid Home betekent voor de toekomstige bewoners:

Energie-efficiëntie: Onze houtskeletbouw staat bekend om zijn uitstekende isolatie, wat resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

Snellere bouwtijd: Dankzij geprefabriceerde prefab elementen verloopt het bouwproces sneller, waardoor bewoners eerder kunnen genieten van hun nieuwe huis.

Duurzaamheid: Hout is een hernieuwbaar en CO2-neutraal bouwmateriaal, waardoor woningen worden gebouwd met Presolid Home bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Flexibiliteit in ontwerp: Onze houtskeletbouw biedt veel ontwerpvrijheid, zodat bewoners hun droomhuis kunnen creëren met een breed scala aan mogelijkheden voor indeling en afwerking.

Kortom, bouwen met Presolid Home in Heideslag Kiefland combineert de charme van een traditionele bouwstijl met de moderne voordelen van houtskeletbouw, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor wie op zoek is naar een duurzaam en comfortabel thuis in dit prachtige nieuwe woongebied.

MAAK EEN AFSPRAAK

Bezoek ons in Enter

Wat is een balansventilatie?

Balansventilatie is een installatie waarbij er evenveel vers gefilterde buitenlucht het huis in wordt geblazen, als dat er vervuilde lucht uit de woning wordt afgevoerd.

De energie van de uitgaande lucht (warmte in de winter, koelte in de zomer) wordt overgedragen aan de binnenkomende lucht.

Vraag vrijblijvend een brochure aan

Brochure postcode beknopt

Nog niet bekend waar u gaat bouwen? Geef dan de postcode aan waar u bouwplannen heeft.

Brochure per post