Villapark Vogelhorst aan de oostkant van Almere

Vogelhorst Noord fase 2

Deze kavels aan de Strandloperlaan zijn speciaal bestemd voor individueel zelfbouw, waarbij één enkele vrijstaande woning mag worden gebouwd. Kavels variëren in grootte van ca. 656m² tot 915 m².

Ontdek de mogelijkheden van Vogelhorst Almere nieuwbouw en ervaar het beste wat moderne stadsontwikkeling te bieden heeft. Dit unieke project combineert prachtige architectuur, duurzaamheid en comfort in een groene omgeving.

Schuurwoning ontstaan
Klik om te vergroten. Copyright/Bron: openstreetmap.org

Plan Vogelhorst

  • Plaats: Almere

  • Aantal Kavels: 16 aan de Strandloperlaan
    kaveloppervlakte: 656 – 915 m²

  • Start inschrijving: 30 mei 2023

Comfortabel wonen in de unieke wijk Vogelhorst.

De wijk Vogelhorst heeft iets unieks: de groene lanen met korte doodlopende straten. Hier wonen mensen in comfortabele huizen met ruime tuinen op een rustige locatie. In het groene hart van de wijk bevindt zich een prachtig park met een waterpartij en speeltuin. Kinderen uit de buurt gebruiken dit plekje natuurlijk graag – en terecht! Op 10 minuten fietsen liggen basisscholen, supermarkten, gezondheidscentra en andere voorzieningen. En binnen 15 minuten ben je al met de bus bij station Almere Centrum.

Bewoon Villapark Vogelhorst aan de oostkant van Almere en ervaar elke dag het vakantiegevoel. Hier word je wakker gemaakt door vogels, terwijl je de bevers en reeën ziet rond rennen. Je bent dichtbij ’t Gooi, Amsterdam en alle winkels en horeca van Almere Stad. Vanuit de wijk kun je wandelen, fietsen of paardrijden naar het Almeerderhout met het Kathedralenbos, Waterlandse Bos en Cirkelbos (aan het Gooimeer). Neem daar de tijd om te genieten van elk bos met zijn eigen sfeer en oneindig veel recreatiemogelijkheden.

Duurzaam bouwen met Presolid Home in de zomer

Duurzaam bouwen met Presolid Home in de zomer biedt vele voordelen. Met de warmtepomp kan er niet alleen worden verwarmd, maar ook worden gekoeld. Zo blijft uw woning tijdens de warme zomerdagen aangenaam koel en wordt het binnenklimaat optimaal gereguleerd. Het duurzame karakter van Presolid Home komt hiermee nog beter naar voren, omdat er op deze manier bewust wordt omgegaan met energie- en materiaalverbruik. Kies voor duurzaam leven zonder concessies te doen aan comfort. Kortom: Duurzaamheid is een sleutelbegrip bij Presolid Home voor nieuwbouw op de Vogelhorst in Almere.

Screens kunnen helpen om de felle zon buiten te houden, waardoor u geen last heeft van hinderlijk lichtinval en waarmee u onnodig energieverbruik kunt vermijden.

vogelhorst nieuwbouw almere
almere vogelhorst woning

Vraag onze brochure aan

Heeft u belangstelling voor een kavel in Almere, Vogelhorst Noord en wilt u alvast meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij staan​ klaar om met u de mogelijkheden te bespreken.

Brochure postcode beknopt

Nog niet bekend waar u gaat bouwen? Geef dan de postcode aan waar u bouwplannen heeft.

Brochure per post

MAAK EEN AFSPRAAK

Bezoek ons in Enter

Wat is een balansventilatie?

Balansventilatie is een installatie waarbij er evenveel vers gefilterde buitenlucht het huis in wordt geblazen, als dat er vervuilde lucht uit de woning wordt afgevoerd.

De energie van de uitgaande lucht (warmte in de winter, koelte in de zomer) wordt overgedragen aan de binnenkomende lucht.

Vraag vrijblijvend een brochure aan

Brochure postcode beknopt

Nog niet bekend waar u gaat bouwen? Geef dan de postcode aan waar u bouwplannen heeft.

Brochure per post