Duurzaam en stijlvol bouwen

’t Vaneker

Presolid Home heeft op ’t Vaneker maar liefst 12 villa’s mogen opleveren en nog eens 7 villa’s worden dit jaar gebouwd (zie kavelkaart). Met andere woorden: ’t Vaneker wordt steeds meer een échte Presolid Home wijk!

’t Vaneker, een adembenemend mooie wijk in Enschede, is dé plek waar duurzaam en stijlvol bouwen samenkomen. Hier kunt u wonen in een schitterende groene omgeving, terwijl het centrum van de stad toch dichtbij is. Wat deze wijk zo bijzonder maakt, is de grote diversiteit aan architectonische stijlen. Of u nu houdt van rietgedekte boerderijen, moderne schuurwoningen, klassieke herenhuizen of kubistische villa’s: hier vindt u het allemaal!

*De getoonde posities op dit kaartje zijn ter illustratie

Opdrachtgever aan het woord

Wij hebben ons huis laten bouwen door Presolid. Voor de start hebben we gesprekken gevoerd verschillende bouwbedrijven, bij Presolid hadden we veruit het pretigste gevoel. Waar andere bouwbedrijven erg vaag bleven over opleverdatum en kosten was Presolid hierin erg open en transparant.

Het hele bouwproces verliep daarnaast ook nog eens volgens plan. Het meest bijzondere was toch wel dat het huis in twee dagen werd opgezet vanaf fundatie tot hoogste punt. Het opzetten van de woning hebben we vastgelegd met onze GoPro, erg bijzonder om terug te zien! We hebben het hele traject met Presolid en de verschillende onderaannemers als zeer prettig ervaren. Tijdens de bouw mochten we gewoon ons huis in en zelfs zo nu en dan nog kleine aanpassingen doorvoeren!

We wonen inmiddels al enkele maanden in een prachtig huis dat aan alle verwachtingen voldoet. Ik kan Presolid dan ook van harte aan iedereen aanbevelen.

Rudolf de Leeuw

Benieuwd naar de mogelijkheden van Presolid Home?

Dan kunnen wij u vertellen dat houtskeletbouw een fantastisch alternatief is voor traditionele bouwmethodes. Met deze bouwmethode wordt er namelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen en worden resultaten efficiënter behaald dan met andere bouwmethodes.

Het is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens tijd- en kostenbesparend! Als u geïnteresseerd bent in onze methode voor uw bouwplannen of als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor de bouw van uw woning, nodigen wij u graag uit om langs te komen bij ons op kantoor in Enter.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we graag al uw wensen onder het genot van een kopje koffie. Dus waar wacht u nog op? Kom snel langs en ontdek wat houtskeletbouw voor ú kan betekenen!

Als u een andere locatie om te bouwen kiest dan ’t Vaneker staan we natuurlijk ook voor u klaar met dezelfde expertise en betrokkenheid. Wij begrijpen hoe belangrijk een nieuw huis voor u is en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw visie ook werkelijkheid wordt – waar dat ook mag zijn!

Door ons gerealiseerde projecten op ’t Vaneker

Schetsen voor ’t Vaneker

MAAK EEN AFSPRAAK

Bezoek ons in Enter

Wat is een balansventilatie?

Balansventilatie is een installatie waarbij er evenveel vers gefilterde buitenlucht het huis in wordt geblazen, als dat er vervuilde lucht uit de woning wordt afgevoerd.

De energie van de uitgaande lucht (warmte in de winter, koelte in de zomer) wordt overgedragen aan de binnenkomende lucht.

Vraag vrijblijvend een brochure aan

Brochure postcode beknopt

Nog niet bekend waar u gaat bouwen? Geef dan de postcode aan waar u bouwplannen heeft.

Brochure per post