Nieuwbouwen op Zenderink; Een groene toekomst in Wierden

Zenderink, het nieuwe stukje Wierden dat zich langzaam maar zeker ontwikkelt tot een duurzaam woongebied met ongeveer 80 woningen. In dit gebied, gelegen ten noordwesten van Wierden, komen groen, ruimte en duurzaamheid samen. Hier kijken we naar de plannen van Zenderink en hoe Presolid Home, met haar focus op duurzaam bouwen, een passende partner is voor dit project.

 

Groen denken op het Zenderink

Zenderink onderscheidt zich door zijn ruime opzet en grotere kavels, wat het een uniek karakter geeft vergeleken met andere woonwijken. Duurzaamheid staat hier centraal, met hoogteverschillen en een slim ontwerp dat perfect in de omgeving past. Het behoud van het bestaande landschap is een fundamenteel uitgangspunt in de wijkontwikkeling. Nieuwe wegen en stoepen volgen de al bestaande paden, en extra groen wordt toegevoegd in de vorm van nieuwe bomen en struiken.

Ecologische toevoegingen, zoals nestkasten voor uilen en wadi’s voor regenwaterafvoer, zijn integrale onderdelen van het ontwerp. Deze ecologische toevoegingen dragen bij aan een duurzaam Zenderink, waar dier- en milieuvriendelijke elementen een prominente rol spelen in de woonomgeving.

Schuurwoning ontstaan

Plaats: Wierden

  • Plan Zenderink
  • Aantal Kavels: ca. 80
  • Oppervlaktes: 350 – 2300 m²

Presolid Home: Uw partner in bouwen

Bij Presolid Home maken we gebruik van een innovatief prefab houtskelet, waarbij de dragende structuur van uw woning in onze werkplaats wordt vervaardigd en vervolgens op de bouwplaats wordt geassembleerd. Deze praktische aanpak is niet alleen efficiënt maar ook duurzaam.

Onze woningen blinken uit in energiezuinigheid dankzij geavanceerde isolatiesystemen en slimme technologieën. Het gebruik van hout als primair bouwmateriaal draagt niet alleen bij aan een milieuvriendelijke constructie maar zorgt ook voor uitstekende isolatie en een gezond binnenklimaat.

Benieuwd naar duurzaam en energiezuinig bouwen met Presolid Home? Lees hier verder. 

Met Presolid Home krijgt u de kans om onder architectuur te bouwen, waardoor uw woning op Zenderink volledig naar wens gerealiseerd kan worden. In samenwerking met onze huisarchitect, Building Design Architectuur, creëren we unieke ontwerpen die passen bij uw stijl en voldoen aan bouwrichtlijnen en budget. Daarnaast bieden we ook modelwoningen aan. Variërend van modern tot landelijk, die aanpasbaar zijn naar uw persoonlijke smaak met behoud van maatvastheid. 

Met Presolid Home als uw bouwpartner bent u verzekerd van een woning die naadloos aansluit op al uw wensen. Wij staan voor vakmanschap en expertise. Kies voor de betrouwbare ervaring van Presolid Home. 

Vraag onze brochure aan

Heeft u belangstelling voor een kavel in Wierden en wilt u alvast meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij staan​ klaar om met u de mogelijkheden te bespreken.

Brochure postcode beknopt

Nog niet bekend waar u gaat bouwen? Geef dan de postcode aan waar u bouwplannen heeft.

Brochure per post

MAAK EEN AFSPRAAK

Bezoek ons in Enter

Wat is een balansventilatie?

Balansventilatie is een installatie waarbij er evenveel vers gefilterde buitenlucht het huis in wordt geblazen, als dat er vervuilde lucht uit de woning wordt afgevoerd.

De energie van de uitgaande lucht (warmte in de winter, koelte in de zomer) wordt overgedragen aan de binnenkomende lucht.

Vraag vrijblijvend een brochure aan

Brochure postcode beknopt

Nog niet bekend waar u gaat bouwen? Geef dan de postcode aan waar u bouwplannen heeft.

Brochure per post