Presolid Home en Gaardenhage; De perfecte match voor uw bouwplannen

Gaardenhage, waar het bruisende stadsleven en de groene oase samenkomen. Deze wijk, op korte afstand van het centrum van Arnhem, biedt een evenwichtige mix van levendige activiteit en rustige natuur. In deze blog gaan we dieper in op de prachtige mogelijkheden van Gaardenhage en de rol die Presolid Home kan spelen in het verwezenlijken van uw ideale houtskeletbouwwoning.

Een groene visie: Gaardenhage en duurzaam wonen

Gaardenhage, gelegen in het groene hart van Rijkerswoerd, biedt niet alleen een ideale locatie dicht bij het centrum van Arnhem, maar ook een unieke visie op duurzaam wonen. De wijk is ontworpen met oog voor natuurbehoud en een harmonieuze integratie van moderne architectuur met de omringende natuur.

Deze visie sluit naadloos aan bij de principes van Presolid Home. Onze houtskeletbouw woningen en focus op duurzaamheid, energiezuinigheid en hoogwaardige materialen past perfect bij de groene waarden van Gaardenhage.

Plaats: Arnhem

  • Plan Gaardenhage
  • Aantal Kavels: meer dan 30
  • Oppervlaktes: 165 m2 tot 480 m2

Bouwen met duurzaamheid in gedachten

Presolid Home staat bekend om het leveren van hoogwaardige houtskeletbouwwoningen die voldoen aan de strengste duurzaamheidsnormen. Onze expertise in energiezuinige ontwerpen, duurzame bouwmaterialen en de innovatieve bouwmethode, biedt de ideale oplossing voor woningen die waarde hechten aan een milieuvriendelijke levensstijl.

  • Energiezuinigheid: we integreren geavanceerde isolatietechnologieën in ons houtskelet, wat resulteert in woningen met uitstekende thermische prestaties. Dit draagt niet alleen bij aan een lagere energierekening maar vermindert ook de ecologische voetafdruk.
  • Duurzame Materialen: Bij Presolid Home worden duurzame en natuurlijke materialen gebruikt. Deze keuze draagt bij aan een gezond leefklimaat en minimaliseert de impact op het milieu.
  • Maatwerk en Modern Design: Gaardenhage biedt verschillende buurtjes met diverse woningtypen. Bij Presolid Home werken we met maatwerkoplossingen wat perfect past bij deze variatie. Of u nu kiest voor een compacte woning in de Groene Nel of een ruimere woning in de Kersenbuurt, samen ontwerpen we een woning naar uw wensen.

Bouwmogelijkheden in Gaardenhage met Presolid Home

Presolid Home denkt graag mee in mogelijkheden waar er flexibiliteit ontstaat voor het bouwen in Gaardenhage. Of u nu een specifiek architectonisch ontwerp in gedachten heeft of inspiratie wilt halen uit de modelwoningen van Presolid Home, er zijn diverse mogelijkheden om een woning te vinden die aan uw unieke woonwensen voldoet. We zijn gespecialiseerd in het omzetten van op maat gemaakte architectonische ontwerpen in prachtige houtskeletbouwwoningen, waardoor maximale vrijheid ontstaat die perfect integreert in het groene en architectonisch diverse landschap van Gaardenhage.

Ontzorgen en ondersteunen

Presolid Home onderscheidt zich niet alleen door vakmanschap in houtskeletbouw maar ook door een klantgerichte benadering. Zo ontzorgen we u gedurende het hele bouwproces. Vanaf het eerste contact tot de oplevering van de woning wordt elke stap met zorg en expertise begeleid. U wordt ondersteund bij het vertalen van uw wensen naar concrete ontwerpen die perfect passen binnen de regels van Gaardenhage. Het bouwproces zelf wordt efficiënt beheerd, waarbij Presolid Home garant staat voor kwaliteit en duurzaamheid in elke fase.

Bouwen met Presolid Home in Gaardenhage

Wilt u genieten van de rust in een compacte woning in de Groene Nel, of gaat u voor een ruimere vrijstaande woning in de Kersenbuurt? Met Presolid Home als bouwpartner bent u verzekerd van een woning die niet alleen voldoet aan de hoogste bouwstandaarden maar ook perfect past binnen de groene visie van Gaardenhage. Bezoek onze website voor meer informatie over onze houtskeletbouw methode en ontdek wat we voor u kunnen betekenen op Gaardenhage. Samen bouwen we aan een groene toekomst!

 

Vraag onze brochure aan

Heeft u belangstelling en wilt u alvast meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij staan​ klaar om met u de mogelijkheden te bespreken.

Brochure postcode beknopt

Nog niet bekend waar u gaat bouwen? Geef dan de postcode aan waar u bouwplannen heeft.

Brochure per post

MAAK EEN AFSPRAAK

Bezoek ons in Enter

Wat is een balansventilatie?

Balansventilatie is een installatie waarbij er evenveel vers gefilterde buitenlucht het huis in wordt geblazen, als dat er vervuilde lucht uit de woning wordt afgevoerd.

De energie van de uitgaande lucht (warmte in de winter, koelte in de zomer) wordt overgedragen aan de binnenkomende lucht.

Vraag vrijblijvend een brochure aan

Brochure postcode beknopt

Nog niet bekend waar u gaat bouwen? Geef dan de postcode aan waar u bouwplannen heeft.

Brochure per post