De Berghorst is de wijk in het noorden van Enter. Deze wordt verder uitgebreid met 118 woningen, ook wel fase 2 genoemd.

De Berghorst fase 2 Enter

De centrale locatie nabij het dorpscentrum en het prachtige buitengebied creëert een harmonieuze balans tussen stad en natuur voor een aangename levenskwaliteit. De combinatie van wonen en werken maakt deze plek uniek.

Project De Berghorst wordt stap voor stap verder gerealiseerd. Fase één is al voltooid en de voorbereidingen voor fase twee zijn in volle gang.

Schuurwoning ontstaan

Plaats: Enter

  • Aantal Kavels: 14
  • Start inschrijving: 27-03-2023
  • Sluiting inschrijving: 07-04-2023
  • Oppervlaktes: 439 m² t/m 622 m²

Geniet van een duurzame, comfortabele levensstijl op De Berghorst 2 te Enter.

In De Berghorst wordt de wijk in het noorden van Enter verder uitgebreid met 118 woningen, ook wel fase 2 genoemd. De centrale locatie nabij het dorpscentrum en het prachtige buitengebied creëert een harmonieuze balans tussen het dorp en de natuur voor een aangename levenskwaliteit. De combinatie van wonen en werken maakt deze plek uniek.

Project De Berghorst wordt stap voor stap verder gerealiseerd. Fase één is al voltooid en de voorbereidingen voor fase twee zijn in volle gang.

 

De gemeente Wierden biedt 14 kavels aan voor vrijstaande woningen. Inschrijven kan vanaf 27 maart 2023.

Wilt u ook in een prachtig dorp wonen? Dan is Enter aan de Regge en haar omgeving perfect voor u! Geniet van al het moois dat het gebied te bieden heeft. Aan de rand van de rivier, gunstig gelegen aan de A1-snelweg en met haar behouden historische karakter. Hier wilt u natuurlijk ook wonen!

Schuurwoning landelijke uitstraling

Duurzaam bouwen op De Berghorst met Presolid Home?

Als u kiest voor het houtskeletbouw bouwsysteem op De Berghorst, draagt u duurzaamheid een warm hart toe. Houtskeletbouw is milieuvriendelijk omdat het ecologisch en natuurlijk is. De meeste materialen zijn circulair en kunnen worden hergebruikt. Bovendien vermindert de stikstofuitstoot op de bouwplaats tot een minimum omdat een groot gedeelte van de woning wordt voorgefabriceerd in onze werkplaats. Door het gebruik van ecologische materialen leidt dit tot een substantiële Co2 reductie, waardoor er weinig tot geen Co2-uitstoot optreedt.

In deze woning heeft u het beste van twee werelden. Geïsoleerde daken, vloeren en wanden zorgen voor een gezond binnenklimaat en uitstekende geluidsisolatie. De zwevende cementdekvloeren minimaliseren verder contactgeluid, terwijl de energiezuinige technologie ervoor zorgt dat uw huis comfortabel en energiezuinig is. U bent verzekerd van een woning die aan alle verwachtingen voldoet!

Door de thermische schil in de diverse kamers, heeft de woning een goede, dempende akoestiek. Hierdoor kunnen muren en plafonds strak worden afgewerkt en geniet u van een aangenaam binnenklimaat.

Bij Presolid Home richten we ons op een duurzame en klimaatbewuste toekomst. Door voor houtbouw te kiezen, kunt u een substantiële bijdrage leveren aan CO² reductie.

Modelwoningen van Presolid Home

In samenwerking met onze huisarchitect hebben we een mooie lijn van modelwoningen ontwikkeld in verschillende stijlen, van modern tot landelijk. De meeste modelwoningen zijn toepasbaar op de kavels die op De Berghorst worden uitgegeven. Graag helpen we u om erachter te komen welke woning het beste past bij uw stijl, het bestemmingsplan en uw financiële kaders.

Bij ons kunt u eenvoudig ieder bouwconcept aanpassen naar uw persoonlijke smaak. Dit noemen wij zelfregie. Zo kiest u zelf de uitstraling, indeling, carport, veranda of vaste trap naar de zolder. Hiermee bent u er zeker van dat de woning maatvast is terwijl het nog steeds qua design specifiek voor u wordt samengesteld. Om te zien hoe het resultaat wordt, kunt u met onze 3D-configurator op de modellen-pagina ervaren en beleven hoe elke ruimte van uw woning eruit gaat zien.

Bouwen onder architectuur

Presolid Home biedt naast de modelwoningen ook de optie om uw woning op De Berghorst onder architectuur te bouwen.

Met behulp van onze huisarchitect Building Design Architectuur verkennen wij uw woonwensen en creëren een uniek ontwerp dat geheel naar uw smaak is. We houden rekening met de bouwmogelijkheden, de ligging ten opzichte van de zon en het aangeboden bouwbudget. Uiteraard zorgen we dat uw woning past binnen het bestemmings- en beeldkwaliteitsplan. Kortom, een woning precies zoals u wilt, onder architectuur, gerealiseerd op maat in een prefab product!

Levensloopvriendelijk bouwen?

Ook is het mogelijk om uw woning in een levensloopvriendelijke variant uit te voeren. Hierdoor bent u voorbereid op de toekomst. Tijdens de ontwerpfase denken wij met u mee over uw toekomstige woonwensen.
Kenmerken van een levensloopvriendelijke woning zijn: de mogelijkheid voor slaap- en badkamer beneden, drempelloos met bredere binnendeuren, aangepaste badkamer, een traplift of liftinstallatie etc. Door onze flexibiliteit in ons bouwsysteem maken wij uw woning geheel op maat. Ook klaar voor de toekomst?

Contact opnemen?

Heeft u een kavel in optie en wilt u graag centraal in de buurt van het dorpscentrum van Enter en het buitengebied wonen, neem dan contact met ons op. Wij staan​ klaar om met u de mogelijkheden te bespreken.

Brochure postcode beknopt

Nog niet bekend waar u gaat bouwen? Geef dan de postcode aan waar u bouwplannen heeft.

Brochure per post

Wilt u alvast inspiratie opdoen? Vraag dan hier onze inspirerende brochures aan

Eigen ontwikkeling

Aan de Stegge Presolid Home gaat binnen het plan De Berghorst fase II in eigen ontwikkeling een aantal woningen realiseren. De ontwikkeling hiervan is in volle gang en later dit jaar zullen wij starten met de verkoop. Het betreft 4 tussenwoningen, 4 hoekwoningen en 2 twee-onder-een-kap woningen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen neem dan contact met ons op via contact@presolidhome.nl of bel 0547-384077.

MAAK EEN AFSPRAAK

Bezoek ons in Enter

Wat is een balansventilatie?

Balansventilatie is een installatie waarbij er evenveel vers gefilterde buitenlucht het huis in wordt geblazen, als dat er vervuilde lucht uit de woning wordt afgevoerd.

De energie van de uitgaande lucht (warmte in de winter, koelte in de zomer) wordt overgedragen aan de binnenkomende lucht.

Vraag vrijblijvend een brochure aan

Brochure postcode beknopt

Nog niet bekend waar u gaat bouwen? Geef dan de postcode aan waar u bouwplannen heeft.

Brochure per post