Als u op zoek bent naar een unieke locatie om uw droomhuis te bouwen, dan is Almelo NoordOost precies wat u zoekt.

Almelo Noordoost

Hier heeft u volop mogelijkheden om in stijl en architectuur te variëren. Of u nu kiest voor een klassiek landhuis, een landelijke boerderij of een moderne villa, er zijn betaalbare en zéér ruime Woonkavels. En tussen al deze kavels ligt een prachtig landschap en de natuur van Twente. U kunt wandelpaden volgen, wilde bloemen ontdekken en slingerende beken bewonderen. Het kanaal Almelo-Nordhorn, de Gravenallee en het landgoed van Huize Almelo liggen op steenworp afstand van Almelo NoordOost. Geniet van al het moois dat Twente te bieden heeft. Binnen dit plan heeft Presolid Home enkele mooie woningen gebouwd. Er zijn nog kavels beschikbaar!

Schuurwoning ontstaan

Plaats: Almelo

  • Aantal Kavels: ca. 103
  • Start inschrijving: reeds gestart
  • Oppervlaktes: 350 m² t/m 4.000 m²

Met Presolid Home bouwt u op een duurzame manier.

Bij Presolid Home streven we ernaar om duurzame woningen te bouwen. Daarom kiezen we voor innovatieve warmtepompen die niet alleen verwarming, maar ook verkoeling bieden. U geniet in de winter van een warme comfortabele vloer en in de zomer van een aangenaam gekoeld huis met één en hetzelfde systeem. Deze warmtepompen worden gezien als energiezuiniger dan traditionele airco’s en die kunnen het hele jaar door gebruikt worden. Bij Presolid Home werken we aan comfortabel wonen zonder dat daar aardgas aan te pas hoeft te komen!

Schuurwoning landelijke uitstraling

Beleef de luxe van Presolid Home met onze modelwoningen.

Samen met onze huisarchitect hebben we een reeks mooie modellenontwerpen gecreëerd die variëren van modern tot landelijk. De meeste modellen zijn toepasbaar op de kavels die beschikbaar zijn op het Almelo NoordOost project. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van een woning die past bij uw smaak, het bestemmingsplan en uw financiële mogelijkheden.

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om hun woning volledig naar eigen wens aan te passen. We noemen dat zelfregie en het geeft u de ruimte om de uitstraling, indeling, carport, veranda of vaste trap naar de zolder zelf samen te stellen. Onze 3D-configurator is een perfecte manier om te zien hoe elke ruimte in uw woning eruit gaat zien voordat de bouw daadwerkelijk begint. Zo krijgt u een maatwerkoplossing die perfect bij u past.

Bouwen onder architectuur zoals u dat wenst.

Presolid Home biedt de mogelijkheid om een unieke woning op Almelo NoordOost te laten bouwen onder architectuur. Onze huisarchitect Building Design Architectuur, zal uw woonwensen in kaart brengen en samen met u een ontwerp maken dat geheel aan uw smaak en wensen voldoet. Daarnaast zorgen we er ook voor dat het aangeboden budget wordt gerespecteerd en dat de woning binnen de bestemmings- en beeldkwaliteitsplan past. Kortom, een woning die precies is wat u wilt, gebouwd volgens prefab houtskeletbouw technieken!

Hieronder een aantal voorbeelden van gerealiseerde projecten op project Almelo Noordoost.

Maakt u er samen met ons ook een Presolid Home wijk van?

Vraag onze brochure aan

Heeft u belangstelling voor een kavel in Almelo NoordOost en wilt u alvast meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij staan​ klaar om met u de mogelijkheden te bespreken.

Brochure postcode beknopt

Nog niet bekend waar u gaat bouwen? Geef dan de postcode aan waar u bouwplannen heeft.

Brochure per post

Wat is een balansventilatie?

Balansventilatie is een installatie waarbij er evenveel vers gefilterde buitenlucht het huis in wordt geblazen, als dat er vervuilde lucht uit de woning wordt afgevoerd.

De energie van de uitgaande lucht (warmte in de winter, koelte in de zomer) wordt overgedragen aan de binnenkomende lucht.

Vraag vrijblijvend een brochure aan

Brochure postcode beknopt

Nog niet bekend waar u gaat bouwen? Geef dan de postcode aan waar u bouwplannen heeft.

Brochure per post